Genero Advisors – Motivera säljare med motivationsprogram för säljmotivation och säljstyrning

Ofta finns saker som går att förbättra, rutiner som kan förändras och nya mål som kan formuleras. Vi vet att det kan vara svårt att veta hur man ska göra för att motivera anställda och nå till nästa nivå. Ibland behöver man hjälp med detta.

Därför finns Genero Advisors och några av branschens ledande konsulter inom säljkårsutveckling, category management och ledarskap för regionschefer och försäljningschefer. Beroende på vad ni har för utmaningar skräddarsyr våra konsulter ett program för att hjälpa er till nästa nivå.

Säljmotivation – Björn Salomonsson

Efter drygt 25 års verksamhet inom fältförsäljning primärt inom dagligvaruhandeln och fackhandeln har Björn byggt upp erfarenhet av säljstyrning och marknadsföring i butik och delar gärna med sig av den kunskapen för att motivera säljare i andra säljorganisationer till framgång.

Björns huvudsakliga fokus har legat i att utveckla säljare och säljchefer inom retail- och detaljhandeln, samt att utveckla motiverande säljstyrningsprinciper och motivationsprogram för säljorganisationer. Hans roll har bland annat innefattat ett personal- och utvecklingsansvar för organisationer upp till ca 200 säljare och 35 säljchefer.

Kategoriutveckling – Michael Dahl

Michael är en affärsdriven senior konsult som i drygt 25 år har hjälpt företag att få bättre ordning på sina kunder, affärer och portföljer genom att genomlysa vilka kunder och artiklar och vad som driver värde. Han är speciellt stark på att arbeta med samt förädla sälj-, affärs- och marknadsdata, och drivs av att förmedla strategiska bilder och insikter – för att sedan hitta vägar framåt.

Han delar gärna med sig av den kunskapen för att vägleda och hjälpa företag med att styra upp och utveckla sina kundaffärer och produktportföljer.

I botten har Michael bred erfarenhet från olika kommersiella organisationer inom bland annat FMCG från områden som sälj, marknad, affärsstrategi och styrning i roller som affärskonsult, affärsutvecklingschef, marknadschef och försäljningsansvarig samt interim management.

Låter det intressant?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.