Genero Image

Vår tilläggsmodul Genero Image är marknadens bästa verktyg för att hantera alla de bilder som laddas upp från fältet. Med Genero Image får du en perfekt överblick över hur det faktiskt ser ut i verkligheten och du kan även hantera och exportera bilderna till andra format.

Genero Image innehåller även sociala funktioner i form av reaktioner och kommentarer vilket gör att ni kan kommunicera med varandra på ett smidigt sätt, direkt i appen eller från backoffice-gränssnittet.

Ett bildgalleri med många möjligheter

I bildgalleriet backoffice får du som försäljningschef en perfekt överblick över samtliga bilder från fältet. Här kan du filtrera, redigera, kommentera eller exportera. Möjligheterna är många.

Officer ImageGallery

Granska en enskild bild

Vill du detaljgranska bilderna från galleriet är det bara att bara att klicka på miniatyren och få upp den i full storlek. Här kan visa bilddetaljerna, se vem som tagit bilden, när och var den är tagen samt om den har koppling till en kampanj eller bildtaggar.
Det är också här du kan  kommentera eller gilla bilden om du vill.

Bild1

En rad olika exportmöjligheter

När man befinner sig i backoffice-gränssnittet finns det flera olika möjligheter att exportera de bilder man filtrerat fram och valt.
Antingen som enskilda filer i hög upplösning eller samlade i en PowerPoint-presentation.

Officer_export

Ett komplett bildgalleri i Genero Sales Striker

Som säljare har man såklart även ett bildgalleri tillgängligt. Både ett som visar hela säljkårens bilder och ett under varje enskild kund som visar de bilder som tagit hos denna.
Naturligtvis finns en mängd olika filtreringsmöjligheter för att gallra fram exakt de bilderna man är ute efter att se.

Socialx3_3

NYHET! Sociala funktioner i Genero Image

Med Genero Image följer också ett antal sociala funktioner. Det innebär att man både som försäljningschef, koordinator eller säljare kan interagera med sina kollegor via reaktioner och kommentarer på bilderna.
Då någon reagerar eller kommenterar en bild som du själv tagit så blir du givetvis notifierad om detta.

Socialx3

Låter det intressant? Fyll i din mailadress nedan så kontaktar vi dig!

Tillbaka till översikten