Välkommen FOCI!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det är med stor glädje vi välkomnar ännu ett varumärke på frammarsch till oss på Genero!

FOCI har snabbt etablerat sig på den svenska marknaden och vi är väldigt glada över att få vara en del av denna resa!

Lite mer om FOCI:

Ett intelligent, smartare och godare alternativ till energidrycker som dessutom inte ger några negativa effekter. Det är vad grundarna till Foci ville göra. Den luckan finns idag på dryckesmarknaden och det är dags att göra något åt det. Så varför inte skapa en dryck från grunden som ökar din mentala/fysiska prestation utan koffein och socker.

Vi har tillsammans med världens bästa experter inom dryck och ämnesomsättning tagit fram en ny typ av energidryck. Innehållsmässigt har vi med studier tagit fram ett helt unikt recept med den absolut bästa kombinationen av ingredienser. Innehållet i Foci intelligent energizer ger ökad fokus och energi utan att använda koffein.

Läs mer på: http://focisverige.se/

Andra nyheter