Partners

Vi på Genero vill kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar inom sälj och därför jobbar vi nära med våra strategiska partners.

Microsoft

Som silverpartner inom Application Development och Application Integration har Genero:s medarbetare kunskap och certifieringar inom Microsofts lösningar.

Genero har även tillgång till både resurser och produktinformation från Microsoft.

CatMan Solution

Vi har i samarbete med CatMan Solution skapat en integration som gör att både data från Genero och externa källor kan visualiseras i Microsoft Power BI-rapporter inbäddat i Genero, både backoffice och appen, Genero Sales Striker.

CatMan Solution erbjuder en Business Intelligence lösning designad för att hantera omfattande mängder komplex data från många olika datakällor. Ambitionen är att hjälpa kunderna att fatta bättre beslut snabbare.

 

Pipechain

Pipechain är vår EDI-partner som tillhandahåller tjänsten med vilken vi kan skicka och ta emot order och ordermeddelanden i EDI-format direkt från Genero.

PipeChain har en molnbaserad tjänst som synliggör försörjningskedjan och aviserar de relevanta parterna om alla potentiella leveransproblem och säkrar samtidigt att tillgång och efterfrågan möts.

 

Delfi

Vi kan i samarbete med Delfi erbjuda en automatisk kundintegration som gör att Genero hela tiden är uppdaterad med aktuella marknadsdata.

Delfi erbjuder marknadsinformation och rådgivning för dagligvarubranschen. Genom relevant marknadsinformation, avancerade verktyg och specialistkompetens – effektiviserar de sina kunders marknadsföring och försäljning.

 

SRB

Vi har tillsammans med SRB upprättat en standardiserad orderintegration.

Sveriges rikstäckande butiksservice, SRB, är Sveriges största aktör inom merchandising och är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. SRB tillhandahåller tjänster inom bl a dagligvaru-, bygg- och detaljhandel samt på apoteksmarknaden.

Fortnox

Tillsammans med Fortnox har vi ett färdigt plugin vilket möjliggör enkel överföring av order, orderstatus och kundinformation från Genero direkt till Fortnox.

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att mindre företag och ekonomibyråer kan hantera sin ekonomi och adminstrera effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkring.

 

Stockfiller.com

Vi har tillsammans med Stockfiller skapat en standardiserad orderintegration som innebär att order skapade i Genero syns i Stockfiller och vice versa.

Stockfiller är ett samlat system för orderhantering, leveransuppföljning och försäljningsanalys för alla led – från inköpare till leverantör inom livsmedelsindustrin.

Flaivy

Tillsammans med Flaivy har vi skapat en orderintegration som innebär att säljartagen order skickas till Flaivy, utan att någon manuell handpåläggning krävs.

Flaivy är en ledande grossist inom dryck, skafferivaror och mycket annat, med många av branschens främsta leverantörer samlade under samma tak.

Out of Home

Tillsammans med Out of Home har vi en orderintegration som innebär att order från Genero går direkt till Out of Home

Out of Home utmanar livsmedelsbranschen som en ny rikstäckande fullsortimentsgrossist. Erbjudandet bygger på transparens, rättvishet och raka rör oavsett kundtyp. Tusentals verksamheter inom hotell, restaurang, café, dagligvaruhandel, detaljhandel, gym/träning/förening och andra verksamheter är kunder.