Genero Sales – Mobilt CRM för säljare inom dagligvaruhandel

Genero Sales är ett säljstödssystem för företag med fältsäljare som bearbetar dagligvaruhandel, storhushåll och fackhandel. Idag har vi över 2000 användare i 14 länder.

Genero Sales är allt ni behöver för att stödja hela säljprocessen – från planering till uppföljning. Säljsystemet hjälper säljarna att planera sina dagar och bli mer relevanta och effektiva i butikerna, samtidigt som försäljningschefen och administratören när som helst kan förbereda, stötta och utvärdera säljteamets insatser

Vad innehåller Genero Sales säljstöd?

Planering

En bra planering är A och O för en fältsäljare. Att ha full koll på vilka kunder som ska besökas, vad som hänt historiskt samt att få stöd och hjälp med frekvens och prioritering från sin försäljningschef.

Kunder & kampanjer

En komplett historik på kunderna är ett måste i ett CRM-system. I Genero Sales får du en omfattande överblick över alla order, distributionsmätningar, kontakter, bilder och de kampanjer som är aktuella just nu.

Distributionsmätning

Att vinna och sedan säkra sin plats i hyllan är viktigare än någonsin i Genero Sales finns enkla sätt att göra dessa mätningar, antingen på hela sortimentet eller på utvalda delar av sortimentet.

Marknadsfrågor

Man kan snabbt få en sann bild av vad som händer på butiksbesöket genom fördefinierade marknadsfrågor. Frågorna går att konfigurera på en rad olika sätt och besvaras snabbt och smidigt av säljaren i appen.

Order & utbetalningar

Stödet för ordertagning och hantering av utbetalningar i Genero Sales är omfattande och möjliggör för en rad olika typer av orderflöden.Givetvis har vi även stöd för EDI-order mot alla ledande grossister på marknaden.

Rapporter & Insights

Vi har som standard olika rapporter, widgets och dashboards för att följa upp av säljkårens arbete. Med Genero Insight får man dessutom marknadens vassaste uppföljning, visualisering och dynamiska rapportering i Power BI.

Presentation & media

En attraktiv säljpresentation är en framgångsfaktor och det är enkelt för säljaren att visa upp den för sin kund, direkt i appen. Många uppskattar möjligheten att ta order direkt från presentationen.

Bildhantering

Vår kraftfulla bildhantering, Genero Image, ger dig ett överskådligt bildgalleri där man snabbt kan filtrera fram exakt dom bilder man är intresserad av med hjälp av filter och taggar.

Dokumentmallar

Skapa mallar för dokument som t.ex. avtal, beställningsformulär eller kundplaner, så att säljaren sen enkelt kan utgå från dessa och skapa och spara unika dokument på sina kunder.

Inventariehantering

Inventarier som t.ex. kylar, kaffemaskiner eller inredning kan lätt registreras i appen med serienummer, utplaceringsdatum och plats i butik så att man får en utmärkt överblick över vilka inventarier som finns var.