Välkomna till oss på Genero – Brewery International!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det är med stolthet och glädje vi säger hej och välkomna till ytterligare en ny Genero-kund!

Brewery International, leverantör av starka varumärken inom öl, vin, sprit och alkoholfritt till restaurang och dagligvaruhandeln, har valt Genero Sales som CRM system för att stärka sin säljorganisation. Vi är mycket glada över detta och ser fram mot ett långt och givande samarbete!

Läs mer om Brewery International och deras spännande portfölj här: https://brewery.se

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer