Vi välkomnar vår nya Site Reliability Engineer!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det är med stor glädje vi välkomnar Niklas Dahlgren till Team Genero!

I den mycket viktiga rollen som Site Reliability Engineer kommer Niklas att ansvara för att vi upprätthåller en driftsäkerhet av allra högsta klass. Niklas kommer närmast från Centerpartiet där han varit ansvarig för deras driftsmiljö.

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer