Fin insats av Team Genero i Stafesten för UNICEF

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Genero svarade för en starkt insats i lagtävlingen Stafesten som under torsdagen anordnades till förmån för UNICEF på norra Djurgården i Stockholm. Totaltiden 2:01:59 räckte till plats 386 av totalt 1585 startande lag. Bra jobbat teamet!

På det hela taget ett mycket bra arrangemang, rekommenderas varmt!

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer