Private Label – en ständigt aktuell fråga

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Nu är det ett par månader sedan vår seminarieturné med temat Private Label Index 2019 gick i mål. Vi har under totalt åtta säsonger turnérat runt Sverige tillsammans med ICA-nyheter för att presentera och diskutera aktuella framtidsfrågor i branschen och vi tycker fortfarande är lika viktigt och stimulerande.

Temat Private Label är kanske extra intressant då har en så stor inverkan på vår bransch, och därav att vi tillsammans med ICA-nyheter för andra året i rad tagit fram rapporten Private Label Index som tar pulsen på branschen och även siar kring utvecklingen framåt.

Missade man våra föreläsningar eller om man vill förkovra sig ytterligare i frågan, så finns flera vägar att gå. Allt från att få tillgång den kompletta rapporten, men även föreläsningar/workshops vi kan arrangera på ditt företag.

Låter det intressant?

Hör av dig till oss!

Andra nyheter