Stort intresse för årets första frukostseminarium!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det är nu femte året Genero tillsammans med Icanyheter arrangerar frukostseminarium ihop. Denna vår var temat hållbarhet och vi fick lyssna på både Anders Tengelin från Weleda och Lars Welin från Icanyheter. Intresset var stort och anmälningarna rekordmånga. Det blev en härlig morgon med många bra och intressanta diskussion i ett brännande aktuellt ämne. Stort tack till alla er som kom!

På torsdag dyker vi upp i Göteborg och är du intresserad så finns fortfarande platser kvar! Anmäl dig genom att maila oss på marknad@genero.se

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer