Håll dig uppdaterad med Genero E-learning

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

I dessa turbulenta tider är det givetvis viktigt att vi alla vi gör vad vi kan för att bromsa smittspridningen och ”Social Distancing” är en verklighet att förhålla sig till.

Vår E-learning är därför ett utmärkt sätt att hålla säljare och backoffice-användare uppdaterade i våra produkter, så att de står redo när vinden vänder igen. Läs mer om vår E-learning och ta hand om varandra där ute!

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer