Ett helt nytt sätt att analysera Genero-data är snart här!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Till hösten kommer vi att lansera en helt ny modul som gör det möjligt för er att analysera Genero-data i överskådliga dashboards och ge er en ännu bättre överblick på allt som händer i ert team.

Genero Insight är ett modernt, kraftfullt och lättanvänt gränssnitt som bygger på Microsoft® PowerBI® och kommer att inkludera dashboards där ni kan analysera besök, försäljning, distribution, kampanjer och mycket annat.

Dynamiska drill down-funktioner kommer göra det enkelt att även gå på djupet för att t.ex. analysera specifika butiker eller produkter. Dashboards kommer att visualiseras både i Genero Sales Officer och i appen Genero Sales Striker, så att era stjärnor på fältet kan göra ännu större skillnad då de är i butik.

Är du intresserad av att få veta mer om denna nya modul och bli en av de första som provar på den när den släpps?

Klicka här för att kontakta oss om du vill veta mer!

Andra nyheter