Liquid Lifestyle väljer Genero!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Vi är glada och stolta över att meddela att Liquid Lifestyle med varumärkena Nyckelbryggerier, Wato och Hello Chia har valt Genero Sales för sin säljkår!

1886 startades Nyckelbryggerier i Luleå och 2007 etablerades bryggeriet i Älvsbyn, lite längre västerut i Norrbotten. Anledningen är enkel, då vi i Älvsby Källa har hittat kanske det bästa källvatten som står att finna.
Läs mer om Nyckelbryggeriet och deras produkter här: https://nyckelbryggerier.se/

Wato skapades med syfte att fylla ett tomrum på marknaden inom funktionell dryck. Den första sockerfria och kolsyrade vätskeersättningen med eller utan koffein, med målsättningen att kunna erbjuda ett mer välsmakande och läskande alternativ ”on the go” än traditionella brustablettsalternativ.
Läs mer om Wato och deras produkter här: https://watodrink.com

Hello Chia vill dela med sig av sin passion för hälsosamma drycker, och har därför nyligen lanserat chiabaserade drycker som passar för alla dagens tillfällen. I kombination med 4 noggrant utvalda smaker kommer Hello Chia till liv i snyggt designade flaskor – perfekt som törstsläckare eller som nyttigt och naturligt mellanmål fyllda med omega 3, fibrer, protein och antioxidanter. Syftet med Hello Chia är att utveckla genuint nyttiga och goda drycker med visionen att bidra till en hälsosammare livsstil för alla.
Läs mer om Hello Chia och deras produkter här: https://www.hellochia.se/.

Andra nyheter