Vi välkomnar Frill till Genero!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Vi är glada att berätta att det växande bolaget Frill Holding Group valt Genero för sin säljorganisation!

I dagsläget består Frill av totalt 9 företag: Frill, Add Ice Cream, Bezzt of Nature, Bacoccoli, IQ Fuel, Homie, Nathalie´s Direct Trade, Juica och Beijing8. Vi tycker det ska bli väldigt spännande att tillsammans med dem möta framtida tillväxt och utmaningar.

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer