Glada nyheter! Helwit by Yoik väljer Genero!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det är alltid roligt när man kommer i kontakt med företag med produkter som verkligen ligger i tiden. Helwit är definitivt en sådant exempel med sitt utbud av tobaksfria nikotinprodukter. Vi är därför mycket glada att meddela att Helwit nu valt Genero Sales för sin säljkår!

Så här berättar de själva:

Vi lägger all vår passion, kunskap och energi på att skapa produkter som ger stora smakupplevelser och små klimatavtryck. Det är vår ambition, vårt mål och vårt DNA. Genom ett nära samarbete med några av världens främsta smakexperter har vi skapat HELWIT.

Läs mer om Helwit på deras hemsida

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer