Glada nyheter! Helwit by Yoik väljer Genero!

Det är alltid roligt när man kommer i kontakt med företag med produkter som verkligen ligger i tiden. Helwit är definitivt en sådant exempel med sitt utbud av tobaksfria nikotinprodukter. Vi är därför mycket glada att meddela att Helwit nu valt Genero Sales för sin säljkår!

Så här berättar de själva:

Vi lägger all vår passion, kunskap och energi på att skapa produkter som ger stora smakupplevelser och små klimatavtryck. Det är vår ambition, vårt mål och vårt DNA. Genom ett nära samarbete med några av världens främsta smakexperter har vi skapat HELWIT.

Läs mer om Helwit på deras hemsida

Andra nyheter

FMCG Partner väljer Genero

FMCG Partner väljer Genero

Vi är glada att meddela att FMCG Partner valt Genero som verktyg för sin säljorganisation. FMCG Partner är Sveriges...

Vi välkomnar Frill till Genero!

Vi välkomnar Frill till Genero!

Vi är glada att berätta att det växande bolaget Frill Holding Group valt Genero för sin säljorganisation! I dagsläget...