Tony´s Chocolonely väljer Genero!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det är alltid lika roligt att välkomna en ny kund till oss på Genero. Men det är kanske lite extra kul när vår nya kund står för någonting viktigt och bra. Tony´s Chocolonely är verkligen ett bra exempel på detta.

Så här skriver de själva på sin hemsida:

“Va?! Slaveri? Ja, just nu arbetar slavar på kakaoodlingar i Västafrika. Många av dem är barn. Tony’s Chocolonely finns för att ändra på det. Barnarbete och modernt slaveri strider mot lagen. Det är olagligt och måste stoppas”

Vi på Genero är stolta att få vara en del av Tony´s resa och mission att göra 100 % slavfritt till normen inom chokladbranschen. Och naturligtvis har Tony´s också skapat en choklad som smakar fantastiskt!

Varmt välkomna säger vi på Genero, nu kör vi! Läs mer om Tony´s Chocolonely och deras resa på

https://tonyschocolonely.com/se/sv

Andra nyheter