Välkomna till Genero – Prescott Oy

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Vi kan glatt meddela att vi har en ny Genero-kund i Finland!

Prescott Oy kommer att börja använda Genero Sales som verktyg för sin fältsäljkår och vi ser mycket fram mot att hjälpa dem i deras säljprocess!

Så här beskriver Prescott sig själva:

”Prescott är en av de ledande distributörerna på den finska FMCG-marknaden. Vi har en stark position inom ett fletal produktkategorier, exempelvis konfektyr och pasta, där vi säljer produkter från väletablerade varumärken. Våra produkter säljs huvudsakligen inom FMCG och convenience, men också till foodservice och matindustrin.”

Vi är superglada över att ha er ombord, team Prescott!

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer