Vi välkomnar Huski till oss på Genero!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Ett av de mest spännande och häftiga nya varumärken som dykt upp marknaden är helt klart Huski! Ni har säkert sett varumärket i diverse olika sportsliga eller äventyrliga sammanhang och vi är glada att meddela att man på Huski nu valt Genero Sales som verktyg för sin säljorganisation!

Så här beskriver Huski sig själva på sin hemsida, https://www.huskichocolate.com/

“At Huski Chocolate, adventure’s in our blood. That’s why from our origins in Arctic Sweden we’ve developed a special range of chocolate drinks that bring comfort to the cold and strength to the brave. Whether you’re scaling a snowy summit, surfing the pacific or staying late in the office, the Huski Chocolate range stands by to fuel any adventure.

Varmt välkomna till oss på Genero! Det här blir en härlig resa!

Andra nyheter