Nyhet! Orderintegration med Fortnox via vårt färdiga plugin!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

För er som har Fortnox som affärssystem presenterar vi nu vårt sprillans nya plugin som gör att du med några enkla knapptryck i Genero Sales själv kan aktivera överföring av order, orderstatus och kundinformation direkt till Fortnox!

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att mindre företag och ekonomibyråer kan hantera sin ekonomi och adminstrera effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkring.

Vill du veta mer om hur du kommer igång? Läs mer här!

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer