Samresor, kanske det roligaste vi vet!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det finns nästan inget som går upp mot att få chansen att följa med våra kunder ut på fältet!

Det är så lätt att sitta på kontoret i sin bubbla och diskutera utmaningar och lösningar men när man väl kommer ut och ser hur Genero används på riktigt, i butiker, kiosker, gym och apotek, det är då man verkligen förstår behoven fullt ut och aha-upplevelserna avlöser varandra.

Under maj och juni har vi alla på Genero varit ute och samrest med säljare från flera av våra kunder. Vi är så tacksamma för att vi har fått följa med och under dessa dagar samlat på oss en otrolig mängd bra feedback och idéer som vi nu ska omsätta i bra och smarta funktioner och lösningar som verkligen gör nytta. I verkligheten. Där det händer 🙂

Vi riktar ett stort tack till de kunder som låtit oss följa med ut:
Sales Support, Löfbergs, Red Bull, Scan, Fuud, Exotic Snacks samt Kiviks Musteri! 🧡

Andra nyheter