Latitude 65 väljer Genero Sales för sin säljkår!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Ännu ett välkänt varumärke har valt Genero Sales som verktyg för sin säljorganisation! Vi är såklart jätteglada för detta och ser fram mot att hjälpa Latitude 65 till framgång ute på fältet!

Så här beskriver dom sig själv på sin hemsida:

I hjärtat av Norrland finner du Jörn, ett mindre paradis i glesbygden som nu är redo att återigen skina lika starkt som norrskenet en kall och klar vinterdag. Vi vill göra vad vi kan för att denna genuina norrlandskommun ska göra sitt avtryck och detta avser vi göra genom Latitude 65. Den norrländska naturen symboliserar livskvalité och äkthet. Lyckan i att se midnattssolen lysa, känna doften från skogen och höra porlandet från de klara fjällbäckarna medan myggorna påminner oss om dess närvaro. Denna äkthet och livskvalité vill vi erbjuda andra, och där började drömmarna om en funktionsdryck som införlivar detta att växa fram. Livet är till för att avnjutas likt en solig vårvinterdag, precis som denna funktionsdryck. Det är av denna anledning vi valt att anlägga vår verksamhet i Jörn, Det känns som hemma.

Läs mer om Latitude 65 och deras grymma produkter på: https://www.latitude65.se/

Andra nyheter