3 Vänners Glass väljer Genero Sales!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Vi har glädjen att meddela att 3 Vänners Glass valt Genero Sales för sin säljorganisation!

Vi ser fram mot att hjälpa detta fina varumärke till framgång och är glada att vara med dem på resan!

Så här säger Matias Ristiniemi – VD på 3 Vänners Glass:

“Som ett mindre “start-up” bolag har vi lyckats expandera oss på den Svenska glassmarknaden, första åren genomfördes med otaliga excel-listor och manuell handpåläggning. Ju mer vi växte desto svårare var det att hålla en strategisk riktning på vår kunddatabas. Tack Genero Sales som hjälpt oss att professionalisera vårt CRM-program. Ert engagemang, fina kunskap och fantastiska CRM-system ger oss nu verktyget att kunna fortsätta vår starka tillväxt. Vi är alla i bolaget så nöjda med er och säljkåren tackar för den hjälp detta har givit dem.”

Vi tackar ödmjukast för förtroendet och tycker att ni nu direkt ska klicka er in på deras hemsida och kolla in de fantastiska produkterna: https://www.3friends.com/sv

Andra nyheter