Stensåkra ansluter till Genero-familjen

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det känns fantastiskt kul att få välkomna Stensåkra till oss på Genero! Stensåkra har en historia som sträcker sig så långt bak som till 1945 och vi tycker det känns otroligt roligt att de nu valt Genero Sales som verktyg för sin fältsäljkår!

Så här skriver de själva på sin hemsida:

Hur känner du lättast igen en Stensåkra-korv? På smaken, tror vi. För det stoppas inga hemligheter innanför skinnet på våra produkter. Bara bra, närproducerat kött. Och omsorgsfullt valda kryddor från hela världen – vissa av dem växer rent av runt din egen knut. Vi gör helt enkelt våra korvar så som vi själva vill ha dem. Med genuin smak och mycket kärlek. Det brukar bli godast så.

Så skynda nu in på https://www.stensakra.se/ och kolla in alla deras underbara produkter!

Andra nyheter