Ny integrationspartner – ÅJ Distribution

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Genero har ju under många års tid ingått olika typer av partnerskap med systemleverantörer inom en rad olika områden. Det senaste partnerskapet är med logistikleverantören ÅJ Distribution som erbjuder olika typer av tjänster för kunder inom Retail & DVH.

Det vi nu kan erbjuda är en integrerad lösning där man kan skapa sin order på exempelvis POS-material direkt i Genero. Sortimentet är synkroniserat med ÅJ och order exporteras direkt för leverans till butik eller annat lagerställe. Praktiskt och inget hoppande mellan olika plattformar.

Vill du veta mer?
Kontakta Genero: mattias.fryklund@genero.se
eller ÅJ Distribution: anders.borgstrom@ajdistribution.se

Så berättar vi mer om lösningen!

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer