NICK´S väljer Genero Sales!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Det är alltid lika roligt när nytänkande, innovativa företag i tiden väljer vårt Genero Sales som verktyg för sin säljbearbetning!

Det senaste exemplet är NICK´S som sedan 2013 har förgyllt den svenska dagligvaruhandeln med sin produkter.

Så här berättar de själva om hur allting började:

Nick’s story börjar med vår grundare Niclas. Under 2013 diagnostiserades han med prediabetes och som en konsekvens av det var han tvungen att förändra sin kost och ge upp det han älskade mest i livet, choklad och glass. 

Som den ingenjör han är, valde han att gå den experimentella vägen och testa sig fram till en lösning tillsammans med andra mer erfarna matentusiaster, för att skapa godsaker som smakar fantastiskt och som inte kompromissar med hälsan. Niclas fick sina blodsockervärden under kontroll med hjälp av hans nya kosthållning och idéen till Nick’s föddes.

Kolla in alla godsaker på https://nicks.se/

Vi är supertaggade på detta samarbete och säger varmt välkomna till Genero-familjen!

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer