Bon Cena ansluter till Genero-familjen!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Vem älskar inte delikatesser från Medelhavet i allmänhet och Kroatien i synnerhet? Därför tycker vi det känns fantastiskt kul att vännerna på Bon Cena valt Genero Sales som verktyg för sin säljorganisation och vi hälsar dem varmt välkomna till oss!

Varför inte ta en titt på det fantastiska sortimentet de erbjuder på sin hemsida!

Nu laddar vi för att stötta Bon Cena med allt kring säljbearbetningen ute på fältet! 🚀⭐🧡

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer