Vet du vad du inte har?

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Nej, det är klart att man inte alltid gör. Men kanske är det så att det man har “duger” och funkar helt ok men visst funderar man lite ibland på vilka alternativ som finns? Och kanske finns behov som man nästan inte visste om att man hade?

Precis så här kan det vara med ert CRM/säljstöd för fältsäljkåren. Kanske har ni haft samma system i många år. Ni är vana vid det och det gör jobbet helt ok. Men kanske finns det saker som ni saknar. Ska ni då sitta still i båten eller varför inte utforska vad som finns runt udden?

Vi på Genero vill sticka ut hakan lite och hävda att vi i vårt Genero Sales har minst tio, säkert många fler funktioner och finesser som ingen av våra konkurrenter på marknaden har. Vi bevisar det gärna för dig om du är nyfiken.

Hör av dig till oss för en kort demo så kanske du kommer att upptäcka behov som du inte visste om att du hade.

Klicka på länken om du är nyfiken


Andra nyheter