Rybergs väljer Genero Sales för sitt säljteam!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Lokalproducerat är en självklarhet för Uddevallabaserade Rybergs Charkuteri och de lyfter på sin hemsida vikten av att göra saker på riktigt. Därför är vi på Genero superstolta över att man valt Genero Sales för sitt säljteam och vi ser enormt mycket fram emot att tillsammans skapa den bästa och mest effektiva säljbearbetning i butik. På riktigt, helt enkelt. ⭐

Så här berättar Rybergs själva om sin process:

Vi är övertygade om att omsorg, traditioner och extra ansträngningar bidrar till våra korvars goda smak. Därför börjar vi med att sortera och finputsa köttet när det kommer till oss. Sedan väljer vi ut de finaste delarna. Många skulle kalla det ett gammaldags sätt att arbeta.

Och det är våra handknutna prinskorvar, våra egna kryddblandningar och det faktum att vi röker våra produkter med riktig träflis ett tydligt exempel på.

Läs mer om Rybergs och deras underbara sortiment på https://www.rybergs.se/

Varmt välkomna till oss, Rybergs!

Andra nyheter