Better Jusage – Råsaft/Rscued väljer Genero Sales för sitt säljteam!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Vi tycker det känns toppen att ett sånt fint varumärke som Better Jusage – Råsaft/Rscued valt Genero Sales som verktyg för sin säljorganisation! Vi är otroligt taggade inför samarbetet och tycker det ska bli så kul att dra igång.

Så här skriver Loviseberg Råsaft på sin hemsida https://rasaft.se/

2013 startade vi vårt mikropresseri i Loviseberg utanför Stockholm. Ända sedan dess har vi kallpressat juice på färska frukter och grönsaker med smaken i fokus. Mycket smak! Vi väljer råvaror med omsorg efter säsong och lever efter devisen att alltid pressa riktigt riktigt god juice. Eller nej, god räcker inte, den ska vara godast.

Och detta berättar Rscued på sin hemsida https://rscued.se/

40 % av all frukt som odlas slängs. Det är sjukt! Vi har sedan 2015 arbetat och brunnit för att minska matsvinnet. Av räddad frukt och grönsaker tillverkar vi juice, smoothies, lemonader och shots. Vi tillåter smakerna att variera utefter säsong och vad som kommer in. När vi räddat vad vi kan fyller vi på med frukt från våra frukträddar-kompisar. Det lilla som blir över komposteras och blir till vegansk blomjord. Så att nya frukter och grönsaker kan växa.

Vi säger välkomna till Genero! Det här blir kul! 🙌

Andra nyheter