Storesupport väljer Genero Sales!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Vi tycker att det är stort och enormt hedrande en av de största bemanningsföretagen i detaljhandeln, Storesupport, nu valt att implementera Genero Sales för sina säljuppdrag. Vi hoppas kunna bidra med spetsfunktioner och ökad effektivitet för Storesupport och deras kunder.

Så här beskriver Storesupport sig själva på sin hemsida:

Storesupport är ett tjänsteföretag inom detaljhandeln, där vi varit verksamma sedan år 2000. Vi levererar tjänster till detaljhandelns alla led, oberoende av om det gäller lager, transport, e-handel, leverantörer till butikerna, eller butikerna själva.

Som auktoriserat bemanningsföretag är vi medlemmar i Almega och har kollektivavtal med både Unionen och Handels. Vi är omkring 65 administrativt anställda och över 2200 konsulter. Våra kontor ligger i Stockholm, Malmö och Göteborg men vi bedriver vi vår verksamhet över hela Sverige.

Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi tycker det här känns oerhört spännande och starten på ett fantastiskt samarbete!

Välkoma Storesupport, nu kör vi! 🧡

Andra nyheter