3 Vänner i Finland väljer Genero Sales!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Redan 2012 startade framgångssagan 3 Vänner, eller närmare bestämt Kolmen Kaverin Jäätelö OY som de heter i Finland, när vännerna Heikki, Ilkka and Sauli drog igång det hela. Resten är som man brukar säga historia och varumärket med de fantastiska glassarna har sedan dess gjort succé först i Finland och nu även i Sverige.

I Sverige arbetar man redan med Genero Sales och nu känns det oerhört kul att även det finska bolaget valt Genero Sales som verktyg för sina fältsäljare.

Så här berättar de själva på sin hemsida:

We want to make ice cream in a way that’s different. A way that is better and more natural. So that we can be proud of each and every delicious tub. Ours is not the quickest or easiest route, but we feel it’s the right one.

Kolla in hela deras sortiment och story på https://www.3friends.com/fi

Nu laddar vi för att köra igång med Genero för det finska gänget, varmt välkomna till oss! 🧡

Andra nyheter