Vi välkomnar Elle Basic till oss!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Elle Basic har i 15 år försett den norska marknaden med ett stort utbud av skönhetsprodukter från en rad välkända varumärken. Vi är mycket stolta över man nu också valt att nyttja Genero Sales för att underlätta framförallt ordertagning ute på fältet.

Så här skriver Elle Basic själva på sin hemsida:

Elle Basic er et norsk selskap som er eid av The Feelgood Company. Vi produserer og leverer et bredt spekter av personlig pleieprodukter, kosmetikk, skjønnhet og velvære. Selskapet ble etablert i 2009 av et erfarent og entusiastisk team som kombinerer entreprenørskap, profesjonalitet, innovasjon, lidenskap og fleksibilitet. Denne unike kombinasjonen har resultert i vår spennende og konkurransedyktige portfolio.

Gå in och se hela det fantastiska sortimentet på https://www.ellebasic.no/

Vi säger varmt välkomna till oss på Genero och ser fram mot ett långt och fint samarbete! 🧡

Andra nyheter