Genero Social – nu lanseras steg 1!

Skriven av mattias.fryklund@genero.se

Vi lanserar nu den första delen av det som vi kallar Genero Social för våra kunder som använder den nyare Striker-appen och vår tilläggsmodul Genero Image.

Denna första del är reaktioner, vilket innebär att alla användare kan reagera och gilla en valfri bild tagen av en kollega. Det är givetvis även möjligt för en försäljningschef eller administratör att reagera på en bild via Genero Sales Officer. Kommande releaser kommer att inkludera fler sociala funktioner som att kommentera bilder och få notifieringar på reaktioner och kommentarer.

Om du vill veta mer om Genero Social eller Genero Image, tveka inte att kontakta någon av våra Key Account Managers

Genero Social är bara det första steget mot ett mer socialt och engagerande Genero Sales. Framtida lanseringar kommer även inkludera Gamification features som vi hoppas kommer att engagera våra användare ytterligare. Mer information kring detta kommer att komma löpande under detta år.

Andra nyheter

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Conaxess Trade Danmark och Conaxess Trade Finland gör som Sverige, väljer Genero Sales!

Vi på Genero har sedan många år haft förmånen att ha Conaxess Trade som kund i Sverige. Nu går Conaxess Trades danska och finska säljorganisationer samma väg och väljer Genero Sales som verktyg för sin fältsäljorganisation och det är vi såklart otroligt glada för....

Läs mer